Proposta saludable.
del 29 al 02 Juny
Primers
Crema de esparragos
Amanida niçoise amb ventresca de bonítol
Ensaladilla alemana (G,O)
Rigatoni amb salmó fumat i gorgonzola (G,O,L,F)
Risotto com a primer plat (Suplem. 2,50€)
Segons
Risotto de ceps (L)
Corball salvatge a la planxa (Suplem. 2,50€)
Salmó a la planxa amb porros confitats (Suplem. 2,50€)
Secret de porc ibèric al grill amb carxofas
Hamburguesa de vaca del Pallars Jussà ecològica al grill amb patates fregides
Entrecote de vedella al grill amb patates fregides (Suplem. 3,00€)
Hamburguesa vegana d’Heura amb verdures
Postres
Possibilitat de canviar les postres per cafè ecològic o infusió
Gelat de cookies amb xocolata calenta (G,O,L,F)
Broqueta de fruita fresca (F)
Mato del Cadí amb mel de romaní (F,L)
Coulant de xocolata (L,O,F)
Inclou 1 ració de pa 1 aigua i cervesa o refresc.
Preu menú: 30€
Preu mig menú: 20€ (1 plat + postre)
Vi de la casa 3,00€ – Vi superior + 4,50€
- gluten (G)
- ou (H)
- lactosa (L)
- fruits secs (F)
- soja (S)