Ens agrada pensar que la nostra cuina i el nostre tracte en els vostres dies de feina us ajuden a sentir-vos millors i mes feliços.

Nosaltres

Som matrimoni des de l’any 2000 però ens varem conèixer al 1996 a Atlanta, EE.UU quant ja exercíem el nostre ofici per a la companyia Marriott – Ritz Carlton.
Els dos teniem estudis d’empresa (Empresarials i Esade) i restauració (Escola d’hostalatge de Barcelona) i mes endavant els varem complementar en cuina a l’Escola d’hostaleria Hofmann (cuina i pastisseria).

Quant varem haver acumulat prou experiència treballant per separat en companyies hoteleres, empreses de càtering i restaurants varem traslladar tota la nostra il·lusió a obrir un establiment els dos junts.

El 2004 varem obrir el Mandarina Restaurant. Les nostres forces van tenir que dividir-se entre empresa i família, així que varem replantejar l’espai del restaurant i l’enfoc del negoci.
El 2008 va néixer Mandarina càtering per a petició de clients que venien al restaurant i ens demanaven servei a les seves oficines. Poc a poc ens em anat forjant la confiança de clients que encara conservem des de l’inici. A ells els hi em d’agrair la seva fidelitat.
Ara al 2021 amb mes fermesa que mai ens renovem com a “l’Ariadna i en Jordi”, per tal de reafirmar el nostre compromís i confiança amb els nostres clients.

Volem fer-vos saber el compromís d’honestedat envers la nostra feina que fa anys varem adquirir.

El nostre objectiu de vida i feina es satisfer amb molta estima i dedicació a les persones que us apropeu a nosaltres.

— Cuidem dels nostres clients, del nostre equip i de les nostres famílies. Això és l’èxit per a nosaltres. Conciliar família i ofici.

l’Ariadna.

Estem compromesos amb la societat i el futur de la nostra terra, per això posem tots els esforços a que el nostre impacte a la natura sigui el mes respectuós possible.

Escollir proximitat no es tan sols confiar en els productes de la terra. També és quedar- se aprop, impulsar als que estan al costat, compartir valors, calidesa i confiança. Per això quant triem els nostres productors, triem molt mes que un producte d’alta qualitat.

— Deixa't cuidar pels que saben que menjar bé és una altra cosa.

Jordi.