Som matrimoni des de l’any 2000 però ens varem conèixer al 1996 a Atlanta, EE.UU quant ja exercíem el nostre ofici per a la companyia Marriott – Ritz Carlton.
Els dos teniem estudis d’empresa (Empresarials i Esade) i restauració (Escola d’hostalatge de Barcelona) i mes endavant els varem complementar en cuina a l’Escola d’hostaleria Hofmann (cuina i pastisseria).
Quant varem haver acumulat prou experiència treballant per separat en companyies hoteleres, empreses de càtering i restaurants varem traslladar tota la nostra il·lusió a obrir un establiment els dos junts.
El 2004 varem obrir el Mandarina Restaurant. Les nostres forces van tenir que dividir-se entre empresa i família, així que varem replantejar l’espai del restaurant i l’enfoc del negoci.
El 2008 va néixer Mandarina càtering per a petició de clients que venien al restaurant i ens demanaven servei a les seves oficines. Poc a poc ens em anat forjant la confiança de clients que encara conservem des de l’inici. A ells els hi em d’agrair la seva fidelitat.
Ara al 2021 amb mes fermesa que mai ens renovem com a “l’Ariadna i en Jordi”, per tal de reafirmar el nostre compromís i confiança amb els nostres clients.
Volem fer-vos saber el compromís d’honestedat envers la nostra feina que fa anys varem adquirir.
El nostre objectiu de vida i feina es satisfer amb molta estima i dedicació a les persones que us apropeu a nosaltres.
l’Ariadna.
Escollir proximitat no es tan sols confiar en els productes de la terra. També és quedar- se aprop, impulsar als que estan al costat, compartir valors, calidesa i confiança. Per això quant triem els nostres productors, triem molt mes que un producte d’alta qualitat.
Jordi.
Av. de Sarrià, 137, 139,
cantonada Caravel·la ‘La Niña’.
08017 Barcelona
Todos los productos los elaboramos poco tiempo antes de su entrega y envasados adequadamente. Puedes calentarlos en el microondas.
Envases y packaging ecofriendly (respetuoso con el medio ambiente)
Nuestros envases son de cartón reciclable. El mini tenedor que acompañan las ensaladas y la fruta es compostable. La podeis tirar al contenedor de orgánico.
Podemos llegar a toda Barcelona y alrededores siempre que nos lo pidas con un dia de antelación. Para peticiones el mismo día, miraremos de hacer lo posible para ayudarte, llámanos al 93 205 60 04.
El coste de envio es de 5 € si solo es la entrega. Si tenemos que hacer el montaje de catering tendremos que valorarlo.
a) Recogida en el Restaurante: efectivo o tarjeta.
b) Cuando llaméis para hacer la comanda por teléfono, nos indicais la numeración de la tarjeta y la fecha de caducidad, sin los dígitos de control. Haremos el cobro virtual antes de llevar la comanda.
c) Si hacéis la comanda en la web se os pedirá el pago.
d) Aceptamos Visa, Matercard, Ticket Restaurant y Sodexo en tarjeta.
e) Por transferencia si acordamos esta manera de pago, nos tendréis que enviar previamente el comprobante.
Si todavía no hemos resuelto tus dudas, escribenos a info@ariadnaijordi.es o bién por teléfono al 93 205 60 40 – 629 453 579