Des del nostre inici, en el 2004, seguim compromesos estimant el nostre ofici, oferint- vos el millor de nosaltres per a vosaltres. Benvinguts.

Menjar bé.
Saber que et cuiden.
Sentir que estàs a casa.

Perquè tu tries sentir-te a gust i menjar molt be sense renunciar al temps, nosaltres ens prenem el nostre per triar per tu la millor matèria prima. Seleccionem productes d’alta qualitat dels millor proveïdors de confiança i proximitat. Perquè volem recomanar-te, suggerir-te i presentar-te propostes per a exigents, sense perdre l’estima del qui cuina per els seus.

— Entenem el nostre ofici com la manera mes nutritiva d’estar al servei dels altres.

en Jordi.

Càtering

La nostra cuina, a la teva oficina o on tu vulguis. Demana aquí i gaudeix allà.

Oferim un servei de catering d’esmorzars, dinars i coffee break per empreses. Perquè un càtering ben fet i presentat millora una reunió, una presentació o un esdeveniment. Perquè tan sols quant et deixes cuidar per qui entén el que necessites, dones el millor de tu.

— Servim part del que som: compromís, confiança, passió, esforç i estima. l’Ariadna .

l’Ariadna.

Delivery -Take Away

La nostra cuina saludable i honesta, llesta per menjar on vulguis. Demana aquí, recull o rep, i assaboreix al teu ritme.

El nostre servei de take away esta compost d’un menú que canvia cada setmana i de combinacions variades de plats únics. Tot pensat perquè mengis sense que t’importi on. Perquè la dieta tradicional casolana no és tan sols una dieta equilibrada i saludable, sino que t’alimenta l’esperit. Deixa que el nostre sentit del gust i les nostres recomanacions, et facin gaudir.

Restaurant

Si vens a dinar al restaurant, podràs afegir l'escalf del nostre tracte a la nostra cuina. Sempre estem en el restaurant per poder atendre’t.

Perquè en el restaurant, mes que a cap lloc, sentiràs tota l’estima amb la que fem les coses.
Trobaràs el moment de calma dins la bogeria de la jornada laboral. Un moment de benestar que et reconforta. Sensacions agradables que no tan sols actuen en el paladar sinó també al cor.

Menjar que et nodreix, et mima i et sorprén a parts iguals.